2015-02-04 - piercingvarazs

4500 piercing díszíti a testét

Egyedülálló világrekordot tudhat magáénak egy kanadai férfi, aki több mint 8 óra alatt 4550 darab piercinget rakatott magába.

A 30 éves Matthew Menczyk rajong a tetoválásokért és a testékszerekért, ezért úgy döntött, beírja nevét a rekordok könyvébe. A kanadai férfi egy nem kevesebb, mint nyolc óráig tartó beavatkozás során 4550 darab, sebésztűt rakatott testébe, és ezzel elmondhatja magáról: neki van a világon a legtöbb testékszere. A bizarr rekordkísérletéről a brit Metro Newsnak mesélt.

– Úgy döntöttünk, hogy nem csak egyszerűen megdöntjük a rekordot, hanem megsemmisítjük. Nagyon hosszú nap volt, de végül én lettem a világcsúcstartó. A legfájdalmasabb az volt, amikor a tűket egyesével kihúzták belőlem. – nyilatkozta Menczyk.

A férfi a rekorddöntésével pénzt is gyűjtött egy szervezetnek, amely a Vancouver utcáin kallódó fiatalok megsegítését tűzte ki céljául.

Forrás: www.bors.hu

Sajtó érdekességek piercing / rekord / testékszer /

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>