2015-02-04 - piercingvarazs

Piercing volt a hímtagjában, kiállították

Intim testékszer miatt állítottak ki vasárnap egy ausztrál amatőr labdarúgót. A melbourne-i Old Hill Wanderersben játszó Aaron Ecclestont ágyékon találta a labda a Swinburne University elleni meccsen, és ápolásra szorult az oldalvonal mellett.

A játékvezető észrevette, hogy testékszert hord, majd felmutatta neki a sárga lapot, mert engedély nélkül tért vissza a pályára.

Ezután az öltözőbe kisérte a játékost, de az nem volt hajlandó megmutatni a nemi szervét, így a második is járt neki, mert nem tudta bizonyítani, hogy eltávolította a piercinget.

A videófelvétel gyorsan felkerült a megosztókra, mire a fiatal játékos aggódni kezdett: “Nem hiszem, hogy anyukám örülni fog ennek.”

A klub elnézést kért a nem kívánt szenzációért, elismerve, hogy a futballista vétett a szabályzat ellen, az ugyanis tiltja a pályán minden olyan holmi viselését, amely a játékosra vagy másra veszélyes lehet.

Forrás: www.sportgeza.hu

Sajtó érdekességek futball / intim piercing / piercing / testékszer /

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>